Diskuse

Prezidentem ve Vidlákově

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám na to názor , který se dá ve stručnosti vyjádřit takto / bez komentáře / : Přímá volba prezidenta jest pitomost.:-/

0 0
možnosti

T58o97m85á67š 76P82í87c36l

15. 2. 2017 10:03

Přijel Michal Horáček? Pak si myslím, že jediným dotazem, který byl skutečně na místě, byl ten na ty texty.

2 1
možnosti

Prázdný sál vůbec nesvědčí o nezájmu o věci veřejné. SVědčí spíše o dvou věcech:

1. Prezidentské volby jsou ještě daleko, občan řeší zatím každodenní starosti a ne co bude někdy v řádu měsíců

2. S podporou tohoto kandidáta to zřejmě nebude tak horké.

A jen tak na okraj: výraz (politická) neziskovka je pro mně sprosté slovo.

5 1
možnosti

Odpověď na otázku hned v úvodu článku- ne,ne a zase ne, vzhledem k tomu co několik zoufalců zvolilo na hrad,by češi neměli rozhodovat absolutně o ničem,ani v přímé volbě a ani jindy v žádném referendu!!!

2 6
možnosti

Tím výrazem "několik zoufalců" pokrýváte těch 2,7 miliónů lidí? Tak jo. A protože vám to nevyhovuje, tak byste Čechům a Moravanům upřel rozhodovat o své budoucnosti? No vy jste mi ale demokrat....

Já miluji ty kecy jako že "bohužel nejsme Švýcarsko". No a co. Lidé s náročností úkolů rostou. Takže bychom i my dorostli do myšlení Švýcarů, kdybychom museli řešit náročné státosprávní otázky v referendech. I za cenu několika ne úplně nejlepších rozhodnutí.

5 1
možnosti

Krásný, análněalpinistický článek. Jen tak mimochodem, nezájem o diskusi s Horáčkem nesignalizuje jeho "oblíbenost", ale ani to, že lidé nemají o veřejný život zájem, ale to, že je jim Horáček naprosto ukradený.

7 1
možnosti

Bohužel je pravdou, že otázky , které jsou zásadní a na tělo , lidi většinou nezajímají. Prezident by měl mít jasný postoj k mezinárodní situaci, jaký je zájem ČR a jejich obyvatel, měl by mít čistý štít co se týká jeho minulosti, jeho vztah k respektování svobody a hodnot, na kterých je společnost vystavěna. Vítač islámu nebo ruské federace je nepřijatelná volba .

1 1
možnosti

.... tak von by možná stačil jednoduchej dotaz přímo na tělo a nemuseli ste zbytečně rozebírat obecně známou hráčskou minulost kandidáta, žejo?!,- ..... co takhle "Pane Horáčku, a jak byste vohodnotil sám sebe?",- .....to byste mrkal na drát V;-D!

5 1
možnosti

Přímá volba prezidenta byla chyba!

:-)

2 9
možnosti

Ale za to, že si nedokážete vybrat z kandidátů, opravdu nikdo nemůže.

4 1
možnosti

J72a42n 96R76i72c56h14t31e82r

14. 2. 2017 20:37

Ještě byste měl navrhnout, kdo by měl vybírat ty "uvědomělé".

4 1
možnosti
Foto

Pokud bude Zeman kandidovat, žádný kandidát nemá šanci uspět. Je to kandidát českého člověka, kouří, pije, chutná mu lidová strava, mluví jak mu "zobák" narostl, nic ze sebe nedělá, nestydí se dojít ve spartakiádních trenkách k rybníku a po něm v nafukovacím člunku směšně plout. To se Čechům líbí.

21 3
možnosti